Sunday, 6 March 2011

hari last kat hostel~jumaat 4/3/2011

last day kat hostel ! aq da pike masak2 ! aq kuar jela ! aq ta leh bawak la hostel taon ni ! ta taw la nape ! taon dpan jela dok kat hostel ! rehat tuu ! aq pg jumpe penyelia asrama ! aq mintak borg kuar asama ! lpas tuu,,aq isi laa,,,da balik skola tuu,,,aq pg cari warden nak mintak tandatngn ! warden pon tekejut,,dye tanye la aq macm2 ! nape nak kuar la ape sume tu dye tanye kat aq ! aq jawab jela ttttuuuuuuuuuuuuuuuttt,,,mane leh bg taw ! hurmm,,,lpas tuu ! sebelum pg semayng jumaat ! aq pon angkat barang2 sume n balik uma ! hurmm,,lege rasenye ! selame seminggu aq dok kat asama,,,da pike panjng2,,akhirnya aq kuar jugak !!

3/3/2011

teacher chan lai yoke mengamok kot ! haha..lawak laa ! sape suh diorg masok lambat ! nak taw citenye ker ?? hurmmm,,,,mulenye,,,,pagi ni kitorg sume pg pjk ! main2 la ape yg patot,,eh2,,sebelumtu,,aq nak cakap ni ! aq main bola keranjang,,lpas tu,,,meo izz ajak aq main bola keranjang,,aq pon join laa,! dye ajak lawak !!! untuk pilih sape yg bole pilih pasukan sendiri,,kitorg shoot la,,sape yg masok dulu kat jaring tuu,,,bole pilih pasukan yg nak ! lpas tuu,aq shoot la,,aq la org yg petame dapat jaringkan ! lpas tuu,,aizat plak dapat shoot ! aq ta pilih pon,,aq bagi peluang kat aizat je pilih ! aizat pilih laa ehsan n,,meo izz..aq terpakse la amik  acap n arith ! lpas main2 sume tu ! aq la bnyak skali shoot bola !! haha...lpas tu,,acap ngan ehsan kua ! ta taw la nape...ermm,,main jela 2 pasukan n 2 pemain ! walaupon aq geng ngan arith ! tapi kitorg jugak yg menang taw taw ! jgn pandang renda pade kitorg !! haha...lpas tu ! time tok pjk da abeh,,aq pon masok la klas ! ya allah,,penatnye usah la cakap ! rase nak pengsan jer ! huh !!!! tapi mmg best sebab dapat kalahkan budak kl tuu ! lpas tuu ! teacher chan pon masok ! time dye masok tuu ! ramai lagi ta masok klas ! ta taw la diorg pg mane ! hurmm,,lame jugak la kitorg tunngu ! tapi still je belaja mcm bese ! da lame sgt tunggu diorg ni ! tetibe je tecer tanye ! kitorgh cakap la ta taw kan !!! nak cakap ape lagi ! da lame tu,,,diorg pon amsok klas ! tecer mengamok ! habes sume oeg dye maranye !!! ta der la pukol2,,juz marah2 mulut laa ! haha...dari ctu la aq kutip pengajarn ni ! nyaris la aq masok awal ! kalau taw,,aq skali kene ! hahaha

jahat betol la ~

nak taw tak !! tetibe je pada 2/3/2011 aritu,,arith n syapik katak ta tego aq ! aq sedeh gile ! aq mandi sorg2,,makan pon nyaris la aiman ade,,semayang pon sorg2,,prep pon kitorg ta betegur !!! aq ter tanye2,,nape ni kan ! aq pon ta taw,,ape salah aq ! hurmm,,,da malam tuu,,kitorg sume da nak tido kan,,,,syapik katak dtg kat aq n cakap,,,dye ngan arith sebenrnye saje2 je ta tank tego aq !!! aq geram betol laa ! mood aq kembali oke lpas syapik katak cakap macm tu !!  malam tu jgak,,,aq ta taw la nape aq tetibe rindu kat qaseh !!! rindu ka sume2 laa kat uma tu,,walaupon uma aq dekat sgt2 ! hurmm,,,aq pon buntu laa,,ta taw nak wat ape,,,aq ase nak kuar je dari  asama ni ! dgn wardennye mcm ape,,ta suke laa ! hate !!!!

hallo ! lame ta jumpe !

salam ! lame ta jumpe da kan ! lame ta update blog aq ni ! sian,,terbiar je ! huhu..ha ~ sekarang ni,,aq mmg bnyak cite nak bg taw kat kome2 sume ni ! nak taw tak,,,,pade 28/2/2011 aritu,ari ahad ! aq masok hostel kott ! hahah...ptg tu,,ade kelas fizik ! penat gile laa ! malam tu plak , kat asama tu ade perjumpaan laa !! bodo2 jer,,ta suke laa perjumpaan2 ni ! perjumpaan tu buat sebab nak bg taw,,aq baru masok,,kenal kan la diri n sekian2 ! hurmm,,lpas tu,,sape yg ta pakai kasot,,baju ta tide inn kene dende! form 6 punye keje la sume ni ! aq cukup2 bnci taw tak ! aq dilepaskan,,,nyaris laa ! aq pon buat sume tuu ! aq mane la taw kan ! baru masok la katekan kan ??? haha...
pade 1/3/2011 plak,,,ari selase ! ade perkumpaan jugak lagi ! ta taw la pasal ape ! hurmm,,,,diorg nak cakap pasal rambot kott ! diorg pakse suh potong rambut ! tapi,,korg nak taw tak ape yg terjadi ?? haha,,ta potong rambot pon,,tapi,,wat persembahan menari2 ! aq ta join pon ! haha...lawak2 la diorg menari ! aq n arith tolong make up kan muke si aizat,adha,wafiq n acap ! abes la muke diorg aq conteng2kan ! haha..best gile la aq cakap ! ta tahan nengok depa mnari ! hahahha....menari2 ni sume pertandingan taw ! sape mng?? hurmm,sape lagi ! kumpulan yg aq make up kan tu laa ! haha...tengok laa ! sape yg make up desingner dye ?? huhu//
besok nye,,,2/3/2011 ,,ari rabu ! mengejut je ade mesyuarat sukan dan permainan,,aq masok sukan bola tampa ! bese la,,aq kan pemain bola tampa skola ! huhu...aq dipilih menjadi bendahari n ajk kelab tuu ! huhu...2 jawatan skali aq bolot ! haha..

Saturday, 26 February 2011

sukan !

ta sabar asenye nak tunggu sukan skola ni ! huhu...nak taw tak !!! korg sokong uma ape yg menang ?? aq sokong uma shaidali menng taw ! huhu...bese laa..uma sukan aq ! hahah.....taon lpas number 3 ! arap2 la taon ni numbe satu ! huhu....shaidali boleh !!!! huhu

nak camera ni !!




sape sudi nak belanja syapik beli camera ni ?? haha..sape nak belanja ! mmg baik aty la aq kate ! hihi...syapik dalam proses taw nak beli kamera ni ! huhu..arap2,,,syapik dapat la beli kamera ni ! mudah mudahan,,camera idaman aq ni menjadi kenyataan !
aminn !!

babai kawan2 !!

alaaammleaps ni ta dapat la nak on9 daa ! hurmm,,lepas i kalau korg nak taw ! aq masok asama laa !! walaupon dekat jer..aq tetap akan merindui kome2 sume ! hurmmm,,,,aq mesti rindu qaseh ! n kawan2 aq !! aq akan balik ari2 taw ! hahaha....qaseh jgn pg mane2 taw ! hahah.....aq harap,,aq dapat focus laa bile da dok kat asama ni ! amin,,,dioa2kan syapik taw !